Category: Ekonomi

Snabbt

skall det gå. Både i utförsåkning och i en del andra sammanhang som exempelvis att avveckla ett företag. Och då skall det också gå snabbt om vi pratar om en snabbavveckling fast kanske inte lika fort som i utförsåkning. En sådan avveckling kan ta ett litet tag för önskvärt är naturligtvis att den går korrekt till. Och det vill man naturligtvis att den skall göra. Så säkrast att anlita någon eller ett företag som kan vägleda i den processen för att försöka ta rätt på inkråm som kan ha värde.

Konferens

konferenser kan se lite olika ut.

Kanske den här bilden av en konferens inte stämmer riktigt, även om nog en hel del görs upp efter själva konferensdelen är avklarad och aktiviteterna övergår till de på kvällen. Utan det är snarare så att det mesta av substantiellt värde i huvudsak avhandlas under dagen när den riktiga konferensen äger rum. Klart det krävs ju då förstås att både talare och deltagare är engagerade samt naturligtvis att det finns både bord och stolar tillräckligt ändamålsenliga för att fungera bra.

2012

Året 2012 ser ut att kunna bli ett ödesår. Allt ifrån de där som tror att Mayakalendern har rätt vilket skulle innebära att jorden går under i år. Närmare bestämt i slutet av december. Men mer jordnära förutsägelser kan man nog säga att krisen omkring euron kommer ställa till en hel del problem. Med stor sannolikhet kommer den gå under för åtminstone en del länder som nu är ansluten till den. Och bara det kommer bli en rysare för världsekonomin.

Theme by RoseCityGardens.com